Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

 

A Hungarofreeze Kereskedelmi Kft. 1997. áprilisában alakult Budapesten.

A társaság fő tevékenysége gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök nagykereskedelme és exportja. A cégcsoport forgalma társvállalkozásaival együtt meghaladja a 10 millió EUR-t.

Forgalmunk jelentős része az EU tagállamaiban kerül értékesítésre, de kisebb mértékben exportálunk Európán kívüli piacokra is.

A gyors növekedés és a változó piaci körülmények szükségessé tették tevékenységünk diverzifikálását. Ennek jegyében:

  • 2000-től a cégcsoport folyamatosan részt vesz a hazai kiskereskedelem kiszolgálásban
  • 2005. februárjában létrehoztuk a Hungarofreeze Sro-t Szlovákiában, melynek elsődleges feladata a Hungarofreeze Kft-től átvett export tevékenység lebonyolítása és bővítése lett
  • átszerveztük a Hungarofreeze Kft tevékenységét, melynek ma elsősorban a cégcsoport tevékenységének koordinálása, összehangolása a feladata és kisebb mértékben belföldi értékesítés

Jelenleg a csoport több, mint 20 ország több, mint 50 vevőjével tart rendszeres üzleti kapcsolatokat. Partnereink számára megbízhatóságot, kiszámíthatóságot és stabilitást biztosítunk, amelynek alapja az a szellemiség, ami partnereink maximális elégedettségének elérésére helyezi a hangsúlyt. Társaságunk tapasztalt személyzetével testre szabott szolgáltatásokat ajánl partnereinek, nagyfokú rugalmasságot és megbízhatóságot biztosítva. Odafigyelünk partnereink igényeire és igyekszünk azoknak megfelelni, legjobb tudásunkkal és tapasztalatunkkal, odafigyelő igyekezetünkkel.

Folyamatosan javítva szolgáltatásainkat olyan termékeket ajánlunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Az általunk képviselt termékek legnagyobb részét olyan szigorú minőségbiztosítási rendszerek alkalmazása mellett állították elő, mit pl. BRC, IFS vagy ISO-rendszerek.

Hiszünk a hosszú távú együttműködésben, az együttes növekedésben, a minőségi szolgáltatások adta előnyökben, valamint az adott szavunk, megállapodásaink és partnereink iránt érzett maradéktalan felelősség vállalásában.